Hvornår har du sidst nydt dit eget selskab ?

hvorna%cc%8ar-har-du-sidst-nydt-dit-eget-selskab-1

Kære skønne kvinde,

Ja dig som sikkert er mor til en eller flere skønne unger, som altid har travlt med at sørge for at alle andre har det godt og som sjældent får mærket efter hvad du egentlig selv har brug for……. K e n d e r  d u  h e n d e ?

Jeg gør! – for hun bor nemlig også inde i mig 😉

Lytter du nogen gange til denne kvinde indeni dig ? Mærker rigtig efter hvad hun har brug for ?

Jeg har det meste af mit liv, været for dårlig til, at lytte efter min indre stemme. Men sidste års stresskollaps og ikke mindst min seperation fra min mand denne sommer, har tvunget mig til, at lytte efter min indre stemme og tvunget mig til, at bruge tid i mit eget selskab.

Sidder her til aften på Mallorca, hvor jeg er nede og arbejde i 12 dage og nyder, at jeg i en tidlig alder lærte, at nyde mit eget selskab.

Jeg har i 5 af dagene haft besøg af mine unger og mand, men de resterende 7 aftener  har jeg haft, i mit eget selskab…. Og jeg nyyyyyder det!

Sidder lige nu med den smukkeste udsigt, har spist lækker mad, drukket et glas kølig hvidvin og tænker på at alle mødre skulle have lov til dette indimellem. Nogen af aftenerne har jeg brugt på at læse, arbejde lidt på noget markedsføring, set lidt Netflix eller bare siddet og nydt, at have tid til at være i mit eget selskab og mærke efter hvad det sker inden i mig lige nu ?

Hvis du skulle planlægge et døgn i dit eget selskab, hvordan så det så ud ?

Stod den på yoga retreat? (det står på min “to do” liste)

En lækker middag i dit eget selskab (eller ville du føle det var for mærkeligt ? Kan selv kun anbefale det)

Et Spa ophold, med skønne behandlinger og overnatning på et lækkert hotel?

En dag alene hjemme i joggingtøj, god bog, Netflix, slik, chips og hygge ?

Hvad ville du gøre hvis du virkelig skulle forkæle dig selv i 24 timer ?

Igen, jeg kan kun anbefale alle kvinder at gøre det… Og kan du, som jeg, tage lidt mere end 24 timer ud af kalenderen til dig selv, så gør endelig også det ?

Jeg er sikker på at din mand og børn får en meget skønnere udgave af dig hjem, efter lidt kvalitetstid i dit eget selskab ❤️

Kærlig hilsen

Sazchia